کد خبر: ۳۱۱۵۴
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار:۱۵:۱۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد+گزارش تصویری

عصر دنا: با حضور مسئولان کشوری و استانی مدیرکل جدید ورزش جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد+گزارش تصویری

به گزارش عصر دنا آیین تکریم عین الله دهقان مدیر کل سابق سازمان و معارفه مجید پارسایی سرپرست اداره کل  ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

این مراسم که با حضور دکتر رسول منعم مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان، فتاح محمدی معاون عمرانی استاندار، جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد.


مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان بااشاره به توجه دولت وفاق گفت: رویکرد امروز ورزش و جوانان بر گرفته از دولت وفاق انصاف است، فلذا تعادل در اجرای طرح ها و توازن در توزیع تجهیزات ورزشی مورد توجه وزارت است.

رسول منعم در این مراسم از تدوین سند همایش ورزش کشور خبر داد و گفت: سند ملی ورزش با هدف توزیع عادلانه امکانات و توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مناطق محروم، نهایی و به استان‌ها ابلاغ میشود.

   وی با اشاره به وجود ۸۶ پروژه با پیشرفت بالای ۷۰ درصد افزود: این سند با همکاری دستگاه‌های اجرایی و تأکید بر عدالت‌محوری، برنامه‌ریزی برای پروژه‌های نیمه‌تمام را در اولویت قرار داده است.  

مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان موفقیت در بازی‌های کشورهای اسلامی، آسیایی جوانان بحرین بازی‌های آسیایی ژاپن، و المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس به عنوان اهداف کوتاه‌مدت و میان‌مدت وزارت ورزش عنوان کرد.



  منعم استفاده از ظرفیت ماده ۲۷ قانون الحاق برای جذب سرمایه‌گذاران و تکمیل پروژه‌های ورزشی، مستندسازی ۱۱ هزار ملک ورزشی در سطح کشور و همکاری با استاندار برای تسریع در این فرایند را از دیگر اهداف سازمان ورزش و جوانان برشمرد.
 
   وی ضمن اشاره به وجود ۱۴۰۰ باشگاه ورزشی در سطح استان و نیاز به تسهیلات تبصره ۱۸ گفت: در پرداخت وام ازدواج به جوانان، برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و ارتقای جایگاه معاونت بانوان در چارت سازمانی ادارات و پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به سمن‌های جوانان و باشگاه‌های ورزشی توجه ویژه خواهد شد.

 مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان با قدردانی از خدمات عین الله دهقان، مدیر سابق اداره کل، مجید پارسایی به دلیل سابقه درخشان در رشته هندبال به عنوان ورزشکار، مربی ملی و سرمایه‌گذار به عنوان سرپرست جدید معرفی کرد.

عین الله دهقان مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد اقدامات صورت گرفته در زمان مدیریتش را خدمات نظام دانست و گفت: در حوزه عمرانی افزایش ۸ درصدی  سرانه ورزشی که از ۹۸ سانتی متر مربع به ۱۰۶ سانتی متر مربع رسید .

دهقان اشاره کرد: در زمان قبول مسئولیت میانگین اعتبارات فصل ۵ زیر ۲ میلیارد تومان بود ولی اکنون بالای ۵۰ میلیارد تومان است.

وی ضمن تشکر از استاندار سابق ،مجمع نمایندگان سابق و کنونی از تاجگردون بعنوان افتخار استان و بهرامی نماینده ورزش دوست یاد کرد و افزود: نمایندگان سابق و کنونی اعتبار بسیار خوبی از حوزه مسیولیت های اجتماعی به ورزش تزریق کردند و طی سه سال گذشه ۹۰ درصد اعتبارات خود را با تعامل ایجاد شده در حوزه ورزش هزینه کردند.

مدیرکل سابق ورزش و جوانان  استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:در حوزه باشت و کهگیلویه اعتبار بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان و در شهرستان بویرحمد اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان برای تجهیز و تکمیل پروژه های ورزشی تزریق شده است.

دهقان به  پروژه های اساسی حوزه ورزش اشاره کرد و گفت:  ورزشگاه ۱۵ هزار نفری که دغدغه ورزشکاران نمایندگان و استانداران بود با ایرادات بسیاری افتتاح شد و مشکلات بسیاری نیز در طول زمان اضافه شد ولی ۱۰۰ میلیارد تومان به این ابر پروژه تزریق شد و حدود دوماه است که در اختیار پیمانکار بوده و عملیات اجرای ان در حال انجام است.


وی به روند احداث ورزشگاه قلعه رییسی اشاره کرد و افزود: کلنگ این ورزشگاه  همزمان با اغاز مسیولیتم به زمین زده شد و هم اکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.


استخر بانوان گچساران نیز از دیگر پروژه هایی بود که دهقان به آن اشاره کرد و تصریح کرد: با نگاه تیز بینانه تاجگردون این پروژه حداکثر در هفته دولت به بهره برداری میرسد.

وی از آغاز احداث پروژه هتل ورزش خبر داد و عنوان کرد: اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان از سفر رییس جمهور شهید به ورزش تزریق شد که عملیات اجرایی هتل ورزشی  در چند روز آینده آغاز میشود.

مدیرکل سابق ورزش و جوانان  استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های صورت گرفته در زمان خدمتش را نتیجه همدلی و همکاری بخش های مختلف و نتیجه خدمت دولت رئیس جمهور شهید دانست و بیان کرد: صعود ۸ پیله ای سازمان ورزش و جوانان استان نتیجه زحمات محمد عبدالحسینی معاون جوانان سازمان ورزش و جوانان و تیم قدرتمند و هماهنگ وی بوده است.

وی از افزایش  تشکل های اجتماعی از ۳۰ به ۷۰ سمن خبر داد و یاداور شد: در حوزه جوانی جمعیت در دوسال متوالی رتبه برتر را کسب کردیم در توزیع اعتبارات تلاش بر حفط توازن جغرافیایی و منطقه ای بوده و سردسیر، گرمسیر نداشتیم.

دهقان افزود: در حوزه امور اداری در بحث معیشت کارکنان نیز اقداماتی صورت گرفت.




معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش ورزش در توسعه استان و کاهش اسیب های اجتماعی و افزایش سلامت جسمی روحی و روانی گفت: در رابطه با دستگاه های مختلف برنامه  یکساله  که مدیران عملکرد خود را ارائه دهند و مورد ارزیابی قرار گیرند.

فتاح محمدی ضمن بیان  برنامه ورزش صبحگاهی مدیران از ۶ تا ۷ صبح در پارک ولایت یاسوج ابراز کرد: از همه مدیران جهت شرکت در این برنامه دعوت میشود.  

وی با بیان ورزش همگانی در دور گذشته هر جمعه توسط  یکی از  ادارات گفت: برای دعوت خانواده ها به نشاط و سلامتی  تقویم ورزش همگانی تنطیم خواهد شد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بااشاره به فاصله استان در حوزه زیر ساختی با سایر استانها خاطر نشان کرد: نیروی انسانی بسیار خوبی در استان داریم ولی نبود زیر ساخت های کافی و کارخانه ها  مانع پیشرفت استان میشود که نگاه ویژه وزارت را میطلبد.


محمدی بااشاره به توقف پروژه استادیوم ورزشی قلعه ریسی با پیشرفت ۹۰ درصدی  ابراز کرد: پروژه های افتتاح نشده و عمر مفیدی که ازدست میدهند باید مورد توجه قرار گیرد‌.








پارسایی شرپرست جدید سازمان ورزش و جوانان استان در اولین صحبت های خود گفت: با توکل به خدا و پیشینه باشگاه داری و توجه به نخبگان و کشف استعداد ها در کنار توجه به زیر ساخت ها موفقیت های بسیاری کسب خواهیم کرد.

وی هدف از پذیرش این مسئولیت  را خدمت به جامعه، توسعه زیرساخت‌ها و شناسایی استعدادها در کنار توجه جدی به موضوعات و مسائل جوانان خاصه موضوع مهم ازدواج و فرزندآوری دانست.


 پارسایی تاکید کرد:  با استفاده از ظرفیت‌ها به ویژه تجربیات موفق باشگاه به ورزش استان هوای تازه و خونی تازه‌تر تزریق کنیم.

 

 

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵
بویراحمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
0
1
سی بویراحمد فاتحه بخونید
ایگوم مه نماینده نیاره
آخ سی نماینده بویراحمد
باشت
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
1
0
اخ سی بیراحمد
سهام ایلخانی پور
|
France
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
0
1
درود درود تبریک خدمت جناب آقای پارسایی مدیر کل محترم ورزش ‌جوانان استان کهگیلویه وبویراحمد.
ضمن عرض تبریک به مردم استان و همه ورزش دوستان و جوانان، انتخاب شایسته شما در این سمت را آغاز تحولی در مسیر نشاط و امید دانسته و از خداوند منان توفیقات روزافزون برای شما خواستارم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
با این اسم و آدرسی که داده ای حتما یه نشخی براش داری
بهمیی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
1
0
پرچم گرمسیر بالاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
اوف خیلی باسواد بود مدیر کل گرمسیری سخنرانی از رو نوشته میخوند سالی که نکوست از بهارش پیدلست
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
1
بهرامی کجایی
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
1
1
بله با اومدن شهریار بیسواد سردسیر ضعیف شد
باشگاه دار
|
Germany
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
زحمت کشیدید حالا که همه اعتبارات رو تقسیم کردن به نور چشمها و....... بردند وخ.......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
سلام اتفاقاً خواهرزاده خونه آقا است
فرهنکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
اخ سی ایمانلا جهانبین در همه مراسمات تشریف داره مرد همیشه در صحنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
1
آقای دهقان نفرمود اون پولهایی که از هیات ها می گرفته کجاهزینش میکرده
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
2
ایشون نیروی تاجگردون هست و یک روز هم تا حالا سابقه کار در دولت را ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
2
مملکت بی صاحب اینه دیگه یه بی سواد آوردن که بلد نیست دو کلام صحبت کنه میخان تربیت بدنی را درست کنه اینا کلا دم تاجگردون را می بینند
سکوت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
0
0
عمل کردن به سخنرانی نیست .یکی از موفقترین فرمانداران کالیفرنیا به خاطر یک مشکل لال بوده ولی بالاترین نمره و درجه رو از لحاظ آمار عمرانی و ....تا الان در کارنامه خودش دارد...از اینکه در این حکومت هیچ چیز سر جای خودش نیست که شک نیست یعنی هیچ کیسی دیگه بهتر و کارآماده تر این این نیست ؟ و صد افسوس به کل ایرانو مدیرانش
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.